Ondernemend leren in het v.o. trainingsdag

Event Date

Event Date: 
Friday, November 9, 2018
1019

 

Het doel van het deze training is het versterken van bèta-onderwijs. Dit gebeurt door het bètaonderwijs op het voortgezet onderwijs meer te koppelen aan ondernemerschap en de praktijk van het bedrijfsleven. Hiervoor zullen trainingen gegeven worden aan docenten en wordt er lesmateriaal ontwikkeld voor in de klas.

We bieden bètadocenten innovatieve en leuke educatieve tools en voegt een ondernemende laag toe aan het onderwijs. Dit helpt jongeren wetenschap en technologie te gebruiken om problemen uit de echte wereld op te lossen, creatief te denken en bij te dragen aan hun omgeving. Activiteiten zullen de nadruk leggen op innovatie en het tegemoetkomen aan de toekomstige behoeften van de maatschappij, terwijl tegelijkertijd de ondernemersmindset van jongens en meisjes worden gestimuleerd, zodat zij ondernemerschap als een serieuze optie overwegen als carrière-keuze.

Docententraining - Vrijdag 9 november 2018

De pilot van de training voor docenten onderbouw voortgezet onderwijs vindt plaats op 9 november in NEMO Science Museum. Tijdens de training krijg je handvatten om op een natuurlijke- en genderinclusieve manier ondernemersvaardigheden onderdeel te maken van je lessen. De training is kosteloos en geschikt voor alle onderwijsniveaus.
De training vindt 's middags plaats. Exacte tijd volgt.

Aanmelden kan via deze link.

 

5/5

Comments

There are no Comments yet. Be the first to Post a Comment

In order to be able to post a comment you have to be logged in to the portal. You can login or register a new account by pressing the "Login" button at the top right corner.

Jan 2019

S M T W T F S
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31