To E-STEP στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πατρών

To E-STEP στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πατρών

Με γνώμονα - την εξασφάλιση δημόσιας και δωρεάν υψηλής ποιότητας παιδείας για όλους, που συμβάλλει στην ολόπλευρη, αρμονική και ισόρροπη ανάπτυξη των μαθητών και την προαγωγή της εκπαιδευτικής έρευνας στην πράξη, σε συνεργασία με αντίστοιχους εκπαιδευτικούς φορείς καθώς και την πειραματική εφαρμογή προγραμμάτων σπουδών, αναλυτικών προγραμμάτων και μεθόδων διδασκαλίας, εκπαιδευτικού υλικού οποιασδήποτε μορφής, καινοτόμων διδακτικών πρακτικών, καινοτόμων και δημιουργικών δράσεων, προγραμμάτων αξιολόγησης της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου και της υλικοτεχνικής υποδομής  και  νέων μοντέλων διοίκησης και λειτουργίας του σχολείου, το σχολείο εντάχθηκε στο πρόγραμμα E-STEP.

Λαμβάνοντας υπόψη, ότι για να προχωρήσουμε σε ένα διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης του σχολείου -που θα είναι απαγκιστρωμένος σε σημαντικό βαθμό από τα στερεότυπα των προηγούμενων χρόνων- οφείλαμε να βοηθήσουμε τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς να κατανοήσουν το σχέδιο δράσης.

Σε αυτή την κοινότητα γονείς και εκπαιδευτικοί θα συνεργάζονται για θέματα του σχολείου. Σε μια πρώτη φάση, οι γονείς μπορούν να δούνε το σχέδιο δράσης του σχολείου, και το υλικό γι' αυτό.

Managed By:

Created on: 13.05.2015
Last visited: 22.09.2022