Open Discovery Space Summer School

Open Discovery Space Summer School

Stimati colaboratori,

Dupa cum v-am anuntat in repetate randuri, partenerii nostri "Ellinogermaniki Agogi", organizeaza in perioada 13-18 Iulie 2014 Academia de vara din Atena, Grecia, in cadrul careia Romania are asigurate 3 burse complete. 

Castigatorii acestor locuri si motivul selectarii acestora, se prezinta astfel:

- Ovidiu Geambazu, Scoala Gimnaziala Jimbolia - castigator in cadrul "Eratosthenes Experiment Photo Contest"

- Ioana Stoica, Colegiul Naţional de informatică “Tudor Vianu” Bucuresti - selectata ca urmare a activitatii deosebite pe portalul proiectului si incarcarea obiectelor educationale "Joc educational GPS 2D", "GPS - Proncipiu de functionare (soft educational)", scenariului de invatare "Utilizarea tehnologiilor moderne in procesul de predare a fizicii in invatamantul gimnazial" si a planului de lectie "Miscarea corpurilor in camp gravitational uniform". 

- Vasile Roman, Şcoala cu clasele I – VIII nr. 7 “Sfânta Maria” Timisoara - selectat ca urmare a activitatii deosebite pe portalul proiectului si incarcarea obiectului educational "Practical problems of mathematics (V-VIII)". 

Toate materialele prezentate mai sus le puteti gasi pe portalul proiectului, in cadrul Comunitatii profesorilor din Romania. 

Va incurajez pe toti sa va faceti simtita prezenta pe acest portal, atat pentru dezvoltarea comunitatii noastre si cresterea vizibilitatii scolilor din Romania pe plan international, cat si pentru a avea sansa, de ce nu, de a beneficia de astfel de activitati. 

Felicit pe aceasta cale castigatorii si le doresc mult succes, spor la treaba si distractie placuta la Atena. yes

Cu stima!

Echipa SIVECO Romania

-/5

Comments

There are no Comments yet. Be the first to Post a Comment

In order to be able to post a comment you have to be logged in to the portal. You can login or register a new account by pressing the "Login" button at the top right corner.

Nov 2018

S M T W T F S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30