Webinar: Velike ideje u znanosti - izrada scenarija učenja

Webinar: Velike ideje u znanosti - izrada scenarija učenja

Event Date

Event Date: 
четвъртък, June 5, 2014
1876

CARNet organizira webinar u sklopu Inspiring Science Education (ISE) projekta, koji se finanicra sredstvima EU, pod nazivomVelike ideje u znanosti – izrada scenarija učenja za inovativno poučavanje potpomognuto IKT-om. Webinar će se održati u četvrtak 5. lipnja s početkom u 13:15 sati. Autorice webinara su Aleksandra Mudrinić Ribić i Jasminka Maravić. Webinar je namijenjen učiteljima razredne nastave i nastavnicima prirodoslovnih predmeta: matematike, fizike, kemije, biologije, ali i svim onima koji se bave poučavanjem, a žele ovladati inovativnim metodama primjene Velikih znanstvenih ideja i IKT-a u svojoj nastavi. Kroz upoznavanje s pojmom Velikih ideja, ali i njih samih, polaznici će analizirati primjere dobre prakse već postojećih Scenarija učenja koji su izrađeni po principu stvaranja veze između prirodnih fenomena i neformalnog objašnjenja, a sve uz podršku IKT alata. Napominjemo da je, za nastavnike sudionike ISE projekta, izrada scenarija učenja jedna od najvažnijih aktivnosti.

Webinar ćete moći pratiti na poveznici http://connect.carnet.hr/webinar/ prijavom s gost korisničkim računom. Više o korištenju webkolaboracijskog alata Connect možete vidjeti na snimci održanog webinara kao i na stranici upute za korisnike.

-/5

Коментари

Все още няма коментари, бъди първият!

In order to be able to post a comment you have to be logged in to the portal. You can login or register a new account by pressing the "Login" button at the top right corner.

Май 2022

Н П В С В П С
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31